Ελπίδες για το 2018

2018 2

   Ευχόμαστε χρόνια πολλά, συλλογική ανάταξη και προσωπική ανάταση ευτυχία σε κάθε πολίτη. Ευχή μας, αλλά κυρίως στόχος και προσπάθειά μας, είναι το νέο έτος να φέρει περισσότερο θάρρος ώστε η χώρα να περπατήσει επιτέλους στην κατεύθυνση που μόνη της και γνήσια θα επιλέξει. Ευχή μας, αλλά κυρίως αποστολή μας, είναι με τόλμη και αληθινή ανάληψη ευθύνης, η Ελλάδα να γίνει τόπος πραγματικής ευημερίας, διαρκούς δημιουργίας αλλά και τόπος που θα χαίρεται κανείς να κατοικεί και να έρχεται. Όχι ν’ αναγκάζεται να τον εγκαταλείπει ή να ζει δυστυχισμένος σ’ αυτόν. 

   Ας παλέψουμε μαζί με το προχωρημένο εκείνο κομμάτι της κοινωνίας, για να κατακτήσουμε τον ορθό λόγο και την ποιότητα στη δημόσια ζωή. Με τους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τους ανέμους των μεγάλων παγκόσμιων αλλαγών για το σύνολο της κοινωνίας. Για να απαλλαγούμε από τις λαϊκίστικες αντιλήψεις του παλιού. Ανθρώπων και σχηματισμών που με φτιασιδώματα διαιωνίζουν επιβάλλοντας την ανώφελη πλέον παρουσία τους.

   Αξίζει σε όλους μας καλύτερη τύχη. Κι ακριβώς αυτή η τύχη είναι τελικά επιλογή κι ευθύνη όλων μας. Ας περπατήσουμε το δικό μας δρόμο με τους αντίστοιχους ανθρώπους συνοδοιπόρους. Για όλους.

                                                                                                                                                 Δημοκρατική Ευθύνη