Δελτία τύπου και ανακοινώσεις

Ο κατήφορος της παρακμής και της κατάντιας αυτού του κράτους δεν έχει τελειωμό.

Συνολικά 19 υπάλληλοι που έχουν πιαστεί και έχουν ομολογήσει υπεξαιρέσεις μεγάλων ποσών πρόκειται να επανέλθουν στην υπηρεσία τους μετά την παρέλευση 18μήνου από τότε που παραπέμφθηκαν στα Πειθαρχικά Συμβούλια, αλλά δεν κρίθηκαν ποτέ γιατί αυτά δεν λειτουργούν, αφού δεν ορίστηκαν τα μέλη τους από την 1η Ιανουαρίου 2017.

Δεν χρειάζεται σχόλιο ή χαρακτηρισμός. Στους τελευταίους 6 μήνες, η κυβέρνηση ίδρυσε ή επανασύστησε περί τους 180 νέους οργανισμούς, εκ των οποίων οι περισσότεροι χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο και μόνο με χρυσές αργομισθίες των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων.  Αλλά τα Πειθαρχικά τα .. ξεχάσαν.

Η Δημοκρατική Ευθύνη παλεύει για να επέλθει ο διαχωρισμός κόμματος και κράτους, για αυστηρό οργανόγραμμα και για την παραδειγματική τιμωρία και οριστική απόλυση όσων κλέβουν, διασπαθίζουν ή δεν διαφυλάττουν το δημόσιο χρήμα ενός βαριά φορολογούμενου λαού. Και κυρίως να αναθεσμιστεί η αποθεσμισμένη χώρα μας.

Πιο πρόσφατα...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 7, 3ος όροφος, Τ.Κ. 114 73

info@dimokratikiefthini.gr

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθετε πρώτοι τα νέα της Δημοκρατικής Ευθύνης.