Δελτία τύπου και ανακοινώσεις

Με χθεσινή κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομικών κ. Τσακαλώτου και Μεταφορών κ. Σπίρτζη αποφασίζονται αυξήσεις άνω του διπλασιασμού στα διόδια από 1 Ιανουαρίου 2019, ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα και κόβονται επίσης κάποια προνόμια σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμό εκτός των ανέργων όπου όμως κι εκεί το καθεστώς ελέγχου αυστηροποιείται.

Χαρακτηριστικά στα διόδια Μαλγάρων, λίγο έξω απ’ τη Θεσσαλονίκη, η τιμή διέλευσης θα πάει από τα 1,2 ευρώ στα 3,00 ευρώ!

Έχουμε άδικο αν φέρουμε στο νου μας την ανάμνηση του αντιπολιτευόμενου κ. Τσίπρα να συμμετέχει σε δράσεις του κινήματος «Δεν Πληρώνω» όπου σήκωναν μπάρες διαμαρτυρόμενοι για τις τιμές;

Και έχουμε άδικο αν χρησιμοποιήσουμε και τον πιο σκληρό χαρακτηρισμό που μπορεί να υπάρχει για την αδιαντροπιά, τον κυνισμό και την έλλειψη αυτοσεβασμού όσων ακόμα προσπαθούν να δικαιολογήσουν και να υπερασπιστούν όλα αυτά;

Όταν μια Κυβέρνηση δεν μπορεί και δεν θέλει να κάνει τομές και μεταρρυθμίσεις στο σύστημα που θρέφει την ίδια και τον κομματικό στρατό της, τομές και μεταρρυθμίσεις όπως αυτές που προτείνει η Δημοκρατική Ευθύνη, τότε αναπόδραστα αυτή η Κυβέρνηση, ασχέτως με τα όσα διακηρύσσει, θα καταλήξει να ξεζουμίζει τον λαό και αφαιμάζει την πραγματική οικονομία.

Αυτό βιώνουμε και αυτό πρέπει να αλλάξουμε.

Πιο πρόσφατα...

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Λεωφόρος Αλεξάνδρας 7, 3ος όροφος, Τ.Κ. 114 73

  210 643 0519

  info@dimokratikiefthini.gr

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθετε πρώτοι τα νέα της Δημοκρατικής Ευθύνης.

©2019 Δημοκρατική Ευθύνη. All Rights Reserved. Designed By Primus Consulting