Βίντεο της Δημοκρατικής Ευθύνης

«Έχουμε πέσει στην παγίδα της απαισιοδοξίας, δηλαδή τι Πλαστήρας τι Παπάγος»

Δείτε τη συνέντευξη του Επικεφαλής κ. Θωμά Παπαλιάγκα στο ASTRA TV :

Ο Επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης κ. Θωμάς Παπαλιάγκας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ASTRA TV σχολίασε :

Τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την βελτίωση της Ελληνικής οικονομίας και την παροχολογία στους Έλληνες πολίτες, αλλά και από την άλλη πλευρά τους υπέρογκους φόρους που καλούνται να πληρώσουν.

Για την κυβέρνηση που αυτό τον καιρό έχει διαστρέψει τόσο πολύ την πραγματικότητα που πολλοί αρχίζουν να πιστεύουν ότι ζουν σε μια άλλη χώρα από αυτή που ζούμε.  Είναι σαν να ζούμε σε μια εικονιστική πραγματικότητα, είπε χαρακτηριστικά. 

Για τη δημιουργία μιας μια χώρα επιδοματιών, ανθρώπων δηλαδή που αντί να εργάζονται για ελάχιστα χρήματα, προτιμούν να παίρνουν ένα αντίστοιχο χρηματικό επίδομα.  Αυτό ουσιαστικά κατασκευάζει πολίτες που δεν έχουν καμία διάθεση να δημιουργήσουν. 

Μίλησε για τη «μαύρη προπαγάνδα» τις κατηγορίες δηλαδή προς την αντιπολίτευση ότι θα προχωρήσει εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας σε «ξήλωμα» όσων μέχρι τώρα έχει φτιάξει η σημερινή κυβέρνηση.

Επίσης, για την πραγματική έξοδο στις αγορές και που θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που μέχρι τώρα αντιμετώπιζε η κυβέρνηση, καθώς μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσε το λεγόμενο μαξιλαράκι αλλά και τα χρήματα που δεν πληρώνει στους δανειστές.

Για τη χώρα που συνεχίζει να λειτουργεί μέσα από τη σκανδαλολογία, τον λαϊκισμό και καμία ουσιαστική πρόταση.  Έχει εφτά φορείς που εάν τους βάλει σε λειτουργία τότε δεν θα μπορέσει να παράγει και να εξάγει ώστε να έχουμε πραγματική επανεκκίνηση της οικονομίας, τόνισε ο κ.Παπαλιάγκας.

Την άσκηση της κυβέρνησης άμεσης επιρροής στη δικαιοσύνη, έχοντας καταλυθεί πλήρως τη διάκριση των εξουσιών.  Η εκλογή των δικαστικών ηγεσιών πρέπει να εκλέγεται από τους δικαστές και τους δικηγορικούς συλλόγους ούτως ώστε να γίνει πλήρως αυτοδιοικούμενη και έτσι θα ξεφύγει από τη θηλιά της εκάστοτε κυβέρνησης, είπε.

Για τον ελληνικό λαό που δεν αλλάζει κουλτούρα και φιλοσοφία, παρά το γεγονός ότι πέρασε οκτώ πολύ δύσκολα χρόνια, και παρόλα αυτά το πολιτικό σύστημα δεν έχει αλλάξει ως προς την χαρτογράφησή του.  Αυτό συμβαίνει γιατί έχει γαλουχηθεί η κοινή γνώμη μέσα από ένα διαχρονικό λαϊκισμό, συνεχίζοντας να βλέπουμε κοντόφθαλμα και όχι σε βάθος χρόνου.

Επίσης σχολίασε την άποψη της κυβέρνησης ότι μόνο στην Ελλάδα δεν συνεργάζονται οι σοσιαλιστές με τους αριστερούς ενώ σε όλη την Ευρώπη υπάρχει μια διαφορετική κουλτούρα.  Σε αυτό επέμεινε ότι υπάρχει μια προπαγάνδα από τη σημερινή κυβέρνηση η οποία ξεπερνάει κάθε όριο και κάθε φαντασία. 

Ο,τιδήποτε δεν αρέσει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά δαιμονοποιείτε και κατηγοριοποιείται με ακραίους χαρακτηρισμούς, διότι ότι δεν μπορούμε να το πολεμήσουμε το κατονομάζουμε ως εχθρό του λαού, είπε χαρακτηριστικά ο Επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης.

Πιο πρόσφατα...

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Λεωφόρος Αλεξάνδρας 7, 3ος όροφος, Τ.Κ. 114 73

  210 643 0519

  info@dimokratikiefthini.gr

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθετε πρώτοι τα νέα της Δημοκρατικής Ευθύνης.

©2018 Δημοκρατική Ευθύνη. All Rights Reserved. Designed By Primus Consulting